TEATERN

haha ojoj:D idag fick vi lära oss att teaterhångla. det var rätt maffigt ändå. skriver mer pallar inte skriva långa inlägg.

TATUERING

idag blev jag inspererad av MArtinas tatuering. har kanske kommit på hur min ska se ut:D

F*******K

blir faktiskt mer och mer besviken för varje gång. men jag ska vara positiv och ta allt. vara den som ni utnyttjar? jaja är det så ni vill ha de så fine med mig. men kom fan inte till mig med era jävla problem eller om ni tänker utnyttja mig. JAG PALLAR FAKTISKT INTE. BORDE FAN RENSA SIN BOK OCH KOLLA VEM SOM ÄR SINA RICKTIGA VÄNNER..

fördelsedagspresenter

presenter jag fått än så länge:D

en laptop

pengar

kakor massvis . intärnskämt innom teatern

tomas sabo halsband

biljett till musicalen cats. (förmodligen den musicalen)

körkortet betalat


:D

ojoj:D

ska snart berätta om min helg men iaf. måndagen var helt okej. men kom ju tyvärr inte ut men i helgen. UTGÅNG.

TISDAG: sov sov sov. sedan chill stan med nils och hem till gustav. på teatern vid halv 7 så kom jag in och de va lite hemlighetsfulla. så försvann dem och ut kommer dom med en korg och sjunger. så sött. en korg full med kakor. intärnskämt . vem vet ni kommer nog fatta någon gång:D... så sött verkligen men lite i kortet är hemligt så det får ni veta, dagen vår föreställning kommer vara :D sug på den karamellen.

18 år idag:D

nu fyller jag år:D ska in i dushen så jag kan sticka till stan sedan får vi se vart det bar av:D hihi

18 om 45 min

arton år om 45 min WEII!!!hade en jätte bra dag igår och idag tänkte skriva mer om den imån..

SKRIVER MER SEN

FEST på landet i dag. taggad
och jag fyller år om 2 dagar weeei :D

musik nytt..



tiger lou . härligt band som jag tänkte rekomendera. thansk adrian för musiken.=)

äldre bilder


CArro and me

äldre bilder



Me and Carro:D  innan min konfirmation

äldre bilder


ME AND MYS B-SIS:D Mathilda.
4-5år sedan nu va?

äldre bilder



den gamla goda tiden. tänkte lägga ut lite äldre bilder på mig och man märker hur jag har ändrats i stilarna ibland haha. och sedan har jag inget med doggyhalsbandet tyvärr. men endå. 

blivande poet?

Oskar leker poet på msn detta är ett citat :

ett brustet hjärta i dessa unga år , orkar inte slå många slag min vän .

ett vackert avslut på en mening om kärlek

 


iriterande!

tänkte nämna lite om saker som jag stör mig på. Som jag tycker är ricktigt iriterande.

hatar när folk


* Smaska

* Prata med mat i mun

* Surpla

* Slicka sig på fingrarna (efter man ätit)

* Fiser på en

* Blåser rök lukt på en

* Folk som pratar om en, så man fattar det (vem som)

* Folk som upprepar samma ord om igen som va ,liksom, ba

* Folk pratar i mun på varandra och inte lyssnar

* Folk som tjatar / frågar om min mamma

* Folk som trycker ner andra med vilje

* för mycket grov grov grov hångel spec om man är 3 julet

* Snorar in

* Snyter sig på en resturang



smått och gott här då.


saknaden som blir för stor

det kunde inte sluta rinna. rinna ner och det blev bara värre. sakerna blev för mycket för en person att bära. gick, kom och fick. väl framme förstod folk och gav en öppen famn och sedan fick övningarna och människorna bra energi i från sig så glad heten kom fram iaf några timmar.

tolkningsfråga!




världen vidgar ens vyer mer och mer.

:(

FAN  HELVETES JÄVLA SKIT!!!

åhhh



stor väntan på den nya twilight filmen, new moon, härlig låt dessutom!!

ush!

hade en fruktansvärd redovisning idag. hatar verkligen att redovisa. kände mig närvös och skit. istället när jag satt och lyssna på alla andras små föredrag så började jag tänka positivt. jag klarar detta. kom och tänka på nenne när hon säger du går in i en roll och sedan släpper du den som att du aldrig gjort den. nått sånt. pepp pepp pepp snack i mitt egethuvud. Min redovisning var jätte bra. Den bästa hittils och jag klara de utan att typ skaka. inte för att folk brukar säga det. för det märks inte på mig när jag är nervös bara jag själv som säger det. det bästa var när jag va klar blev så sjukt glad och när jag satte mig ner igen så bara skakade jag till och allt va bra igen haha:D


kom i håg när min lärare sa att du borde vara en av dem som kan stå framför klasskamraterna eller andra eftersom du går teater. på fritiden. man ba, du det är inte samma sak. Jag lyssnar på andra och börjar här med att gå in i en annan roll och tänka positivt. sedan lovar jag det blir bättre.

musik!!



idol hade michael jackson tema. så var denna med en av mina favvo låtar.  kände för att lyssna på den nu..

helgen

fredagen tog jag det sjukt lungt. skulle festat men palla inte tack vare pencilinet. film mys och så.
lördagen städdag med teatern:D skulle festat men samma den dagen så filmys med putte. såg män som hatar kvinnor.
söndagen bara ligga och sega. behöver plugga men emelie är rätt så kass på det, ska hinna läsa klart boken. tur att den bara är på 90 sidor. sedan skriva svenska muntliga. matten har jag pluggat på.



prov + muntligt

muntligt i svenska b
matte prov
naturkunskaps prov

mindre än ...

Nu är det bara 2 veckor kvar. lite mindre än 2 veckor om man ska vara petig. jag fyller 18 år! härligt på höstlovet. längtar!!!!!!!!


FÄRG!!



vissa bilder blir jag inte så bra på men ändå=) det bruka vara så. Att man själv inte gillar dem.

klaras projekt=)



gillade denna bild där jag ska ha hållt på att flytta och nu sitter jag och funderar utan för huset.

PARODI



sjukt kul några i klassen visade filmen i går. har inte sätt extremt mycket på svenska hollywood fruar men klockrent!

ur klaras bok:P



vi tog nya bilder idag men hon har inte skickat dem. när jag "flyttar" till halmstad. så det är bara bilder på mig.
er som inte vet är att klara gör en bildbok som projektarbete. om ett par så jag och Tom då är paret.  tycker denna bilden är sjukt söt.

kolla rainbowboy.blogg.se

härliga videos putte:D


!!!!!

har ingen aning om hur jag ska göra? allting känns bara förvirrande och jag måste prata känner jag. mysig dag idag. även om allting blev lite skumt. fottning sedan gurra sedan teater. nenne blev inte sur på mig för jag kom för sent och det är jag glad över.

om man kunde ha ett vettigt förstånd?





 

!!

ush jadu nu mår jag lite bättre. fortfarande lock för örat och sånt. får inte träna tills på lördag. käkar fortfarande pencilin. hostan är nästan borta och halsen gör inte lika ont. vill vara helt frisk nu. orkar inte stanna hemma mer.
haft rätt så mysig helg men endå rätt tråkigt. eftersom man bara varit hemma. mys med familjen ena dagen.



funderar på om det blir skola imån eller inte. får ju inte dansa så kommer bara kunna kolla på, bara psykolgi men endå. saknar alla människor tänkte jag bara säga. !


(Y)

wheei bra att jag visste att det var detta pencilinet jag var alergisk mot. när jag va liten så det behöver inte betyda att jag är det nu vi får se. toppen och jag käkat 2 tabletter av det. vi får se vad som händer då. skit


dagen

oh var hos läkaren idag då ja. har typ öroninflamation. tummen upp och kanske nått med bihålorna. som tur är så smittar det inte. så kommer kanske till skolan imån. har iaf tabletter som skall käkas nu i 10 dagar. ingen dans inget sånt nu då.. tradigt. men bra att jag gick dit och upptäckte detta. nu ska jag dricka mitt te. ta på en ännu gosigare tröja och krypa ner undet täcket och kolla film.

träffade julia så söt hon är. skulle köpa en sjal =) fick gå runt i stn en halvtimme för att vänta på att receptet skulle komma fram:P så var julia på lindex. =)

=(

jag märkte precis att jag knappt kan prata. rösten är nästan helt borta nu. inte bra alls.

bröllopet 2007



här är klänningen. jag och min plastkusin viktor.=)

balklänning

försöker leta balklänning. har iaf baldejt så behöver inte oroa mig för det iaf.
men klänningen då? och allt annat? det är det som är jobbigt. pappa och dem köpte en till mig när de gifte sig så det sa att jag kunde ha den på balen. men det var ju typ 3 år sedan och jag visste inte ricktigt om det var den jag ville ha då. så de ba vi köper ingen ny. så i så fall får jag la köpa en ny själv. ska visa en bild så får ni säga vad ni tycket


:)



älskar takidas låt med curly sue. blir lite ledsen av den i bland. men det har ju sina orsaker. sjukt fin text iaf. :

:/

oh iriterande data som loggar in och ut mig:/


ojoj:(

fortfarande sjuk. halsen bränner. kan knapp svälja. hostan kommer i bland med:/säg inte att jag fått halsfluss eller nått. inte för jag kan få det. eftersom jag inte har några mandlar. men jag kan få en halsinfektion. öronen gör oxå ont + huvudet. vafan är detta? missar sjukt mycket i skolan känner jag bajs på att bli sjuk ännu än gång.
 
tandläkaren ringe och väkte mig. glömde ringa och säga att jag var sjuk. hon blev lite sur först.men förklarade att ajg inte visste att jag skulle bli sjuk igen så blev hon lite snällare i rösten. aja kram på det. nu kan jag inte somna om. de håller på med grannens uppfart utan för. och i går så skakad ehela huset på grund av grävskopan. man ba tack. jag mår ju så bra och så kommer detta kl 7-8 på morgonen.

!..

vill sluta undra. vill sluta tänka. vill sluta göra. vill bara vara i nuet. skita i allt annat och sedan bara se vad som händer.

Min teater lärare nenne sa en bra sak. om det övernaturliga. folk brukar säga bevisa att det finns medans hon säger bevisa att det inte finns. hon har faktiskt en rätt bra poäng. för bevisa att det inte finns i stället för att vilja att man ska hitta bevis på att det finns.


ibland är jag en kärleksdoktor. vet inte varför men folk brukar komma med deras kärleksproblem.flera gånger om händer det. klart så ställer jag upp. det är kul att folk kommer till än och vill prata om det.  det värsta är det man säger kanske man borde göra själv ibland. men som sakt det är lättare att säga det till andra än att göra det själv.

en av bilderna till klaras projekt



hoppas det inte gör något att jag la upp en av bilderna. klara skall göra en bok som hennes projektarbete. enbart bilder. utom i slutet. om ett kärleks par och det är jag och tom som spelar kärleksparet. =)

fin bild av mr marcus



tack MArcus för den jätte fina bilden på mig, känner mig smikrad av din 30 sek bild

:)



jag är sjuk och kan inte sova. kan vara för jag typ sov halva dagen. sov 3 hela timmar uta att vakna. natten igår var fruktansvärd. vaknade säkert flera gånger i timmen. kallsvättades . frös. och svättades. allt snurrade och fy vad mer kan man säga.

drömde en konstig dröm här om natten jag var gravid? haha hemskt varre iaf. men sött på något sätt utom att drömmen slutade olyckligt tror jag:/


jag har funderat och jag tänker på dig ibland.=)

klassfilmer


2 när vi dansar i tvåan haha

klassfilm



själv var man sjuk denna dag men endå. hih:P

klassfilmer


klassfilmer


klassfilmer



haha älska klassen. detta var från ettan.

klassfilmer!



klass filmer som sandra har gjort i ettan och några från tvåan <3

låt!


FREDAG:D

FASEN MÅSTE HITTA EN PRESENT. imorgon blir det att fira tilda i lokalen. fyfasen förfesta förmodligen med nanna och tilda. dett blir en bra dag tror jag :D. hoppas hoppas (Y). det blir de nya svinsnyggs skorna att gå i med. fast för mycket händer denna kvällen för att jag ska hinna göra de andra sakerna.

tappar er bara mer och mer känner jag:/ aja man kan la inte göra allt med er heller. även om jag så gärna hade velat. aja bara mer hoppas på frågan någon gång, eller om jag akn få tummen ur röven och fråga:(!!!


RSS 2.0