something i feel





damdamdamdada

yeah dagens dag, övning inför slutproduktionen. gick rätt bra. :P  fel låtar så stack med my och fixade det. tur det iaf. fick springa sen. och senare träffade jag niki , drack is chi för första gången. Gud va gott det är helt klart på schemat för sommare. för emelie är snart klar med det mesta plugget bara bita i det sura äpplet en stund till sen går man inte på gymnasiet mera.

åh spining around my head now..
vill bara se det där igen.'
känna av känslan igen,
finnas där och känna av.


Hide and seek

jag intalar mig varje dag att jag inte ska bli som du. varje gång får jag höra hur lik jag börjar bli dig. och det blir aldrig bättre men jag vet att jag aldrig skulle kunna bli sån som du var, rättare sagt är för i såfall hade jag verkligen inte velat vara här mer , för aldrig livet att man ska kunna bete sig så. aldrig ska jag bli som dig.


 intagningsprov på sundsgården i går. jenny(nenne) följde med som stöd och bina var shaffis. härligt gud var nervös man var. kunde inte ricktigt fokusera men hoppas på de tbästa jag var den första som hade kommit på intagningen så hoppas på man satte ribban iaf. håll tummarna för det gör jag.

idag gick jag in och spelade en kaxig älva för det var en i barngrupperna som var sjuk. men men vad gör man inte =) hihi ¨¨

nu ska jag sova natt i natt massa kramar

i know...


when the world...

ja idag var en bra dag den med bokade klippnning tills imorgon. härligt av med allt hår i morgon..
mys dag med folk. rätt så komiska saker hände men va är inte typiskt när jag kunde fått tid att klippa mig idag så glömmer jag plånboken. typiskt emelie style. 

tack för ni finns<3 mår bättre och bättre för varje dag.

when i look at you..

måndagen mitt solo blev helt himelskt på dansen fick bra kretik och folk blev förvånade och sådan känns jätte bra att få höra bra kretik iaf.


helgen var helt fantastisk börjat köra igen jätte härligt. andra gången på en vecka. festat med underbara människor, jätte bra föreställning jag måste rekomendera "ingen för någon" de är så himlans bra.




Tänk om du inte visste vem du var, vem eller vad du tyckte om?
Det enda du vet är det folk säger till dig.
Patrik befinner sig i den situationen.
Han försöker för fullt ändra på den som han var förut.
Det är lättare sagt än gjort - alla dömer honom för vem han var och hur lätt är det då att ändra sig,
när man inte får en ny chans.

Pjäsen tar upp vad konsekvenser kan göra om man inte tar ansvar för dem.
Det är en dramakomedi som tar upp vänskap, kärlek och sex.


fredag

ja denna dagen har gått rätt bra. känner av en viss stämning men rätt så bra var den. men hade as nice på dansen. känns som man själv har lärt sig en del men typ hamna fel så min rumpa och rygg mådde sådär. men men vem vet får se hur dans solot går på måndag.  ikväll blir det missa underbar igen pga att det är min helg att jobba.

tack mysan för en trevlig dag i dag på stan. och igår när vi tog en fika efterskolan det känndes as nice=) en av dem bästa människorna.


gårdagen blev så att jag inte längre är med i fablen. det är väll det jag försökt säga. tyvärr blir det så nu men vet inte om jag flyttar till hösten så då är det bättre att de hittat någon annan. gick sådär på teatern i bland men vi gick ändå frammåt liksom.   får la se slutproduktion vecka 18. hihi



JUST SEEE YOU

nu är det bara 13 dagar kvar .. spännande. men måste ta ledigt tyvärr tur att jag kan gå på en lektion iaf. haha


det ända jag känner just nu är mer glädje och hat känslor. och en tung sten har lyfts från mitt bröst och har nog aldrig varit med om något liknande på mindre än en vecka. det är det bästa som finns må jag säga. Jag bryr mig inte för varför ska man när inte ens du kan förklara dig eller typ ens kämpa? känner att jag mår så sjukt bättre av de lilla. vet inte men betendet sa mer en tusen ord.


men men är nervös och det är spännande ... hihi=)

kram på er nu skall jag komma igång med pluggandet och även ge emelie videofilmerna;)


all we have is now right?

nej inte idag, nej inte i går nej inte dagen efter heller. vet inte just nu känns det bara som allting var rätt .. vill inte det men nu får jag bara tänka så och nej vet inte. vill bara få svar sen så skiter jag i vilket. visst kanske jag inte gör men endå vill inte tänka eller drömma om det mer. det går bara inte.


gårdagen på staden med två underbarar damer<3 mathilda sov hos mig och det var verkligen tur. vet inte vad jag skulle gjort i går om hon inte varit där. tack. behövde det verkligen. haha men det roligaste va när du böjade prata i sömnen och så som du bara tyks göra när du sover hos mig hur kommer detta sig det undrar jag.

råkade köpa en ny tunika men jag blev förälskad i den. grön hur snygg som hälst.

thilda åkte nu i morse rätt så tidigt så jag pluggar nu. sen stan och träffa sofie. ikväll blir det jobb oj va kul inte alls jag hoppas verkligen jag inte slutar för sent i morgon bitti. orkar nog inte se dig... men men ha en härlig dag för det tänkte jag ha...

MUSIC




härligt

ska man skratta eller gråta? vill inte ha skola imorgon har sådan ångest + undrar om dukommer och kollar eller inte hade blivit så glad iaf. för du är inte som någon annan iaf. hihi

nej nu får du rycka upp dig

nej nu ska jag sluta skriva massa negativa tankar och sånt. men blir så när man hade velat försöka och sedan blir allt krossat iaf. och kärlek är fan inte lätt. okej visst kanske är lite av en överreagerare men vadå får man känslor så får man. 

iaf tänkte bara säga att det är 21 dagar kvar tills tatueringen. det är spännande eftersom det är min första och thildas andra. det ska bli najs . karin ska med så haha lite lungnande kommer det bli.  åh börjar bli lite nervös. 


slow



magen vrider sig mer idag en vad den gjorde igår. vet inte om jag mår illa eller inte. kan iaf inte äta frukost. ska nog springa ett tag inte det bästa nu när jag inte kan äta men något måste jag fördriva tiden med. aoom


varför bryr jag mig? varför tänka att de ska lösa sig om det ändå inte kommer göra det? tänker sluta hoppas och ge upp. men det är ju inte det bästa och vill bara sluta drömma. vill inte ha de drömmarna längre. orkar inte vakna glad när jag inte är det. så nu ska jag sluta klaga men mår inte bra.. kram på er alla

tisdag.

försov mig idag. eftersom jag glömde ställa klockan. orkade inte göra något men så snacka jag med fredrik och vi åkte runt ett tag sedan gick vi en runda det var hur nice som hälst. känner att det behöves. skratt och annat men det var länge sen vi träffades så tack för du lyssna och jag känner att det har varit en härlig dag. skulle på teatern idag men var tvungen att jobba . så fick sticka in tyvärr krånglade allt så vi fick åka hem lycka till ni andra som stanna. nu ska jag ta ett bad och bara mysa. för det behövs just nu om inte någon tår ramlar men det hoppas vi inte på. kram på er och ta hand om er..


try, fail and move on

saknad eller sur? sur eller saknad? ingen aning just nu. allting är i en enda soppa och jag vill inte vara den. utan vill kunna tänka positiva tankar och bara kunna tänka visst vi kan ju försöka men nej. vet inte får la börja tänka annorluda men vill jag det? men men hade en nice dag på stan med niki även om jag inte mådde bra tack söta du och adam lika så. sabina och sofie drog dit mig i kväll och det blev vampyrgodis;) och massa tack till alla er ni betyder jätte mycket även om jag inte skriver era namn.

godnatt på er=) kramkram


fall a sleep with the tv: on darling!!!

det blir verkligen inte lättare. vet inte ricktigt var jag ska ta vägen och kommer säkert inte skriva här på ett bra tag. kommer nog inte orka. det blir så här ibland men trodde att det skulle kunna lösa sig på något sätt. typ försöka är ju alltid något men vet inte om det är det bästa i detta fallet. jag känner så på ett sett men ett inte men vet verkligen inte vad jag ska göra utom att få sakna eller något annat.  aja godnatt och försök ha en bättre natt en vad jag kommer ha..


One more chans to night




igår brakade helvetet lös. kan man säga. hela dagen blev upp och ner. det ända som blev bra var promenden det var as nice tack=) men sen förstår jag verkligen inte mig på dig  så snälla bara typ lämna mig i fred. vet inte vad jag ska säga men orkar inte , du fattar ju fan inte iaf.då menar jag dej som jag bråka med när jag kom hem:P

GLAD PÅSK PÅ ER... nu ska jag snart i väg till jennys mor och fira påsk med hela släkten på hennes sida. göteborgarna kommer ner det kommer bli FETT.. efter det blir det utgång med de bästa! förmodar att jag drar ut iaf. inte varit ute på krogen ordentligt på över 3 helger haha tummen upp på det. men ha en härlig påsk afton. kram på er!


Tro på dig själv!

Varför är dt så svårt
att tro att man är bra
att  känna att just jag
är den jag helst vill vara

Nån annans Kvaliteér
är sånt man bara vet.
Men uppskattning från andra
tas emot med tveksamhet

Tänk om vi bara kunde
byta plats ett litet tag
och genom andra ögon
se oss själva för en dag

Då skulle du få veta
det du inte tror på nu
-att det är helt fantastiskt
att det finns någon som du

RSS 2.0