dagen

idag försov jag mig igen. sånt som händer men jag måste sluta göra det. damsugit och sånt idag. snart är köket klart hoppas jag. eftersom jenny redan är sliten så gör jag de så slipper hon. även lagat mat idag. känns skönt. skulle iväg men så fick jag veta att jag skulle jobba och jag är sjukt seg. men det är inte säkert ännu för det kanske blir så att jag slutar tidigare. nu en fredag kväll det är lite surt, men som sakt pengar är ändå pengar. lär behöva dem nu. och en sak som jag satt upp på min att göra tavla, SLUTA VARA SÅ LAT. för jag kan lika gärna göra sakerna på 10 min , men istället tar dem hundra år. så nu ärre slut på det.


får se om jag kommer iväg sen eller inte. altså efter jobbet. det ända är att jag är sp sjukt trött nu på dagarna. vet ej om det är för jag jobbar, inte sover ordentligt. är nog lite av allt. så borde göra nått annat så jag blir pigg. sova tillexempel.

hm?

jag är helt jäkla upp och ner vänd. alla släktingarna ska träffas för att fira gorrans 30års dag. temat är uniform. fatta va nice. jag tänkte varit en advokat eller typ en marinofficer eller nått. men tyvärr kan jag nog inte gå för personen ska dit. och då går inte detta. allting sker nu igen och jag blir galen på det. alla träffas men jag blir utanför okej jag har valt det själv men jag har bra orsaker för att inte vela ha något med människan att göra.

ohoh=)

STADEN MED JESSICA.
idag när jag vaknade fick jag ett sms av jessica. så vi drog ut till staden och kollade samt fikade lite. Jessica tyckte om att det åskade men det gjorde inte jag. sedan stanna vi upp i lite olika affärer eftersom det öste ner.  det som var mest iriterande var att alla affärer typ bara hade reor kvar som typ varit där i evigheters evigheter. när kommer de nya kläderna? det är en fråga det.   vi stötte även på lite bekanta på vägen,
men det var en väldigt mysigt. som sakt ..

bara 2 månader kvar nu tills man fyller år . tummen upp.


jobbade idag och nu sitter jag här vid datan. sjukt seg och tänker lite. varför bryr du dig inte som du gjorde innan? och jag har nog svaret på den frågan men endå? ingenting skulle få oss att sluta bry oss om varandra? vi skulle alltid vara vänner? jaja ord är som falsk massa ibland. saknade den tiden då vi kunde snacka om allt. ringa och bara kunde få tilliten och ha tillit. men vart tog allt vägen.jo de där sabbade allt.


onsdagen-  var jag med carro barro. gud vad mysig fikandes och shoppandes. sen gick jag lite med mathilda som jag inte träffat sedan hon stack till norge. + company.  även några andra. stack hem för att chilla och orkade inte göra något. skulle stuckit till havredal men kände inte för det tyvärr.


mystiska sms som kommer !!

TRÅK

ojoj nu har jag inte kunnat skriva på länge. men tänkte uppdatera lite kort.
har fått min bikiniöverdel + belok idag! sedan skulle jag åkt och kollat på när gurra spelade men tyvärr skulle jag jobba. När jag kommer till jobbet , då är jagd är knappt en timme sedan slutar jag och fick åka hem igen. kulkul. och sen åkte jag hem och tänkte ta det lungt , lite samtal. men jag orkade inte mycket mer . har blivit lite tråkig nu på senaste. tummen ner för det.


igår var jag i köpenhamn men det tar vi mer en annan dag.  och nu kommer bilden på bikinin alldelesstrax.

dagens hårda sanning

21/7
jag är besviken på mig själv idag har inre sprungit en. men när jag kommer hem blirre någon sorts träning det har jag lovat. så får la ut och springa annars.
jag vaknade senare än vad jag hade satt klockan så därför började dagen surt. och skulle göra massa andra saker och så harre inte blivit att springa men halva huset är städat och tvätten är tagen. men men ska göra lite annan work out innan jag sticker in i duschen och oskar hämtar mig. Han hämtar mig om 50 min.


STATUS QUO

Slutade när den där tanten eller hur gammal hon nu var skulle gå förbi henne. jag och Patricia besökte damernas och när vi kom tillbacka så hade han pappa babblade joinat vårt bord. han var nog rätt full då. han hade sjukt sjuka skämt. det bästa var ju det är som att luka på mormors trosor. sånt vill man inte höra. efter ett litet tag begav vi oss till åbyvallen. det var inte så sukt mycket folk just då. men där vi stod stog värsta snyggingen. tummen upp på det. och det började regna och så dum man är glömde man luvan på regnjackan. trängde oss förbi folk, det var där den ensama hunken stod. På skyltar stod det att man inte fick ha med sig kamera och sånt. hade min mini väska så de tryckte bara på den. så ush vilken tur. sedan sprang vi till scenen där redan de andra var. haha sprang gämsides med... och nu stod vi längstfram. först varre något band från klippan som spelade.
Torbjörn kallar jag dem. men det heter inte det. då varre inte så mycket folk och man kunde stå rätt normalt där framme. men när STATUS kom då så jävlar. körde massa bra låtar. det bästa var att det först körde what yo propotion? sedan on the ailen. sedan min favvvo låt in the army now. jag blev så sjukt glad att jag skrek och kunde inte prata med någon annan och hörde ingen skricka ibörjan utom jag.


mer snart.


har varit ...

har varit och jobbat idag igen. blir hela veckan. bra med pengar iaf.
ska snart skriva mer om status men det blir imorgon. Nu snackar jag med lite folk,Om musik och annat.
ska ut och springa om några timmar. önska mig lycka till, jag lär behöva det. Jag ska inte ge upp. snart mår min rygg bra igen.
måste bara börja träna och kondisen är snart tillbax. tummen upp för det.




saknar allt <3
massvis med snack , umgås att bara kunna sitta och kolla. alla långa nätter.
ja vem vet. Jag är iaf säker på en sak nu.....



folk säger verkligen vad som hälst.för att vara kvar där de står idag. bara fick den tanken precis.
aja godnatt till folket som läser bloggen.

HELGENS MYS

Fredag:
på fredag så tog jag det lungt och stack med åsis och putte till rotundran för att se på vincent vicious.
snisigt sedan så fick jag görfrågan av algot om jag ville följa med till havredal med folket. men jag och åsis
skulle kanske gå spela minigolf innan + visste inte om jag skulle jobba. sedan så blev det så att jag fick gå in och
jobba kl 8. hemskt men bra med pengar kan man säga. kom hem vid 3 på morgonen. rätt tröttt. ställde min klocka på 9 för jag skulle in i duschen och sånt innan jag skulle i väg. men jenny sa till mig att sova längre så skulle de väcka mig. vaknade av att pappa pratade med jenny. så stack de och jag somnade om.

Lördagen: fixa fixa vaknade vid halv 12. in i duschen. fixa kläder.senare kom Paddy och det blev förfest. började vid 2. dans musik and snack, tummen upp för det. sedan stack vi för att hämta Chris. åkte i Douglas snygga bil med pappa och patricia Douglas and Chris. lyssnade på Status Quo hela vägen till klippan i skåne. åkte lite fel och så. stanna på en mack där jag och patricia ville åka på flaket men det blev ej så tyvärr. vi åkte till någon resturang där vi såg att folk fottade. Jag trodde helt klart att det var STatus fan som bara fottade varandra. men jag hade fel för när vi närmade oss så satt basisten och kebornisten i bilen. men allt kom så plötsligt att jag inte fattade förens jag gick in i bilen. Jag blev så himlans sur. kunde ju fått fotto och autograf av dem med. har ju redan parfits. Jag och paddy bestämde oss för att gå och käka någon annan stans för vi var inte så hungriga. medans de andra tog buffe. Vi gick till någon kina/grill/affär och käkade. När vi var klara begav vi oss till de andra och slog oss ner där. Då började pappa prata med någon två bord bort. snarare skrek till varandra om olika saker snart fick de igång något bord till så alla snackade med alla nästan. Det kom någon tant och ba ta hit stolen från Paddy och sedan när hon skulle för bi Paddy så fick hon inte flytta på sig utan hon skulle klämma sig förbi med allt och inget på Patricia. lyckat..

mer snart.

STATUS QUO


STATUS QUO



så klart så fick man se ett sjukt bra solo=)

STATUS QUO



fick även ett plektrum, rossi slängde det men de hamnade nedanför scenen så kom en vakt och så varre massa andra som ville ha det men så fick jag det:D

STATUS QUO


tillslut kom det lite mer folk , tummen upp för det.

STATUS QUO



gårdagen= förfest med denna underbara person sedan bar det av till Klippan.
med patricia chris pappa and douglas. bra kväll kan man verkligen säga även
om det hände lite saker som va skit. synd att de inte spelade längre.
kläder efterväder. det blev en stor grå långärmad tröja taights and min gröna sjal.
även regnjacka med mig.

perioder.

kunde inte somna igår och vaknade sjukt sent och ser ut som värsta monstret. tummen upp för det.
ska fixa mig. ögonbrynen måste få en meakover känner jag. fick lite insperation när jag läste en blogg. sjukt duktig make-up artist. finns flera olika sminkningar som man kommer få se framöver.  vet inte skall man åka till båstad eller stanna hemma?
sedan vinsentvicious i kväll sen fest? hur kommer jag hem. puss på det. för ska till Åybyvallen imån. så undra hur bussarna går?

(Y)

http://www.youtube.com/watch?v=NlNaUNw9YZw

jag och puttes night out on the söndrum haha:D

varit duktig =)

städade rummet extrem städning. Tummen upp på det. sedan så målade jag om mitt skåp. eftersom ikea gav mig fel färg på ena och sedan fel färg på luckan. Luckan gör inte så mycket men men. andra gången den målas, Jenny målade den förra gången.


fick mig en funderare kan man säga. tråkigt men sant. blev förvånad och sedan blev jag sur. kom på saker.
och fyfan vad du har ljugit? eller ärre bara jag som tror det?.

låter rätt troligt.

En dag kommer du vakna upp och inse hur mycket du egentligen älskade henne, och hon kommer vakna upp brevid killen som redan visste det...

kvällen slutade inte som jag trodde.

16/7

först vaknade jag upp jätte tidigt och fixade rabbaten.klockan 12.00 var jag inne i stan och träffade EMELIE.
har inte haft träffat människan på 3 veckor? 4? mysigt med shopping + fika liknade. hem till henne. ja vad mer kan man
säga om dagen. HELT fucking underbar. massa smaskiga detaljer kom upp med.( det gillar vi )
trodde jag skulle jobba på kvällen men visade sig att jag var ledig. så det blev ett besök i båstad med Klara Oscar och hannes. haha tennisveckan är nu med. FEGISARNA dissade badandet. ville inte bada själv.  vi satte oss på ett mysigt cafe/bar och chilla och det började ösa, ricktigt mycket regn + oska och hagel. jag och hannes fick inte beställa mat för de stängde. Klara och oskar hann. men när det var lite lugnare gick vi och beställde. btw man jag va jätte sandig och kläderna va blöta. gick kolla båtar m.m. sedan så fick vi för oss att rida på tjuren. för barn. så den var lite mindere. men vuxna åkte på den. jag slog  inte rekordet men jag fick bättre än både Klara och Hannes.  roligaste var när Oskar blev helt till sig när han såg de praktiskt taget nakna tjejena på en dyr båt. Hannes med men han visade inte det på direkten, alla killar/ män stog och dräglade. i båten hade det en jetski + en mindre båt, sedanen större båt brevid.


åh:@

nej asså palla, palla säger jag bara. nu blir jag bara mer iriterad på killar.
förstår inte hur vissa tänker. speciellt inte du. liksom man gillar verkligen att höra sånt.
aja vissa kanske kan ta det som någon sorts komplimang men inte jag.

6 minuter slå det.

min dag började med tv och frukost. Sedan en dusch som sedan ledde till att jag plockade i rabbaten.
stack till staden med Mateja. Det var ett tag sedan, fick iaf tag på nya rakblad idag. det finns bara på ett
ända ställe på hela staden. hemskt. Mateja shoppade loss, får se om jag gör det snart med. hittade ett sjukt
fint linne i går med Putte and åsa. oversise. Så jag får se om det blir att jag går till vila med Emelie i mån och
köpter det.

haft en härlig dag sedan stack jag till jobbet. Där jag klarade en sak på 6 minuter :D wheeiii.
slå de, slå det för fan^^. 

nu sitter jag här och skall snart sova för jag ska upp tidigt imån:(;P vad gör man inte.

=)



 ibland kan man känna sig lika trasig , som mina gamla convers:(

13/7 trampcykel äventyr

det blev inget jobb idag. istället var jag på stan först med putte. sedan kom åsa  och vi hade det trevligt. men putte åkte hem. åsis och jag satt vid nissan och vandrade lite. kolla kläder m.m. sedan hem och på kvällen stack jag hem till putte. snodde en tröja xD,det var för varmt att vandra i mina kläder så han får tillbax den snart. vandrade långt.sedan hittade vi en cykeltrampbil åkte på den. någon som slängt den så hoppas inte man blir smittad av nått:P när jag satt på trampcyklen så kom det några tjejer det måste trott vi va dumma ellr nått. Hem till han var där sen skulle han träffa andrea så han följde mig en bit. mysmys. kväll kan man säga. kommer någon video sedan som vi filmade.

dagens schema..

den ända låten jag gillar med Lars Winnerbäck och det är den när Miss Li är med.
OM DU LÄMNAR MIG NU.! den är sjukt fin.

idag vaknade jag inte när klockan ringde.
fixar lite här hemma och väntar på att Åsa skall ringa.
så jag kan sticka till stan. sedan blir det nog jobb. jag
hoppas det är en ledig dag ikväll för är sjukt seg. men
pengar är pengar =)

så det är min dag idag. wehiii. jobbjobb jobb.

..



rättså fin.

13/7

är det bara jag som har märkt att sjukt mycket folk skadar sig nu?
eller göra som chris och inte sova över huvudtaget?men förstod
precis varför. men men det är sommar och man gör saker som är sjuka.
eller så blir man bara sjuk. hm funderingar igen.

längtar  tills lördag för denna gången måste vi ju fan få tag på dem andra i bandet.
tycker du inte det Patricia? förfest hos mig? :P vi blir inte lika mycket folk men endå.
roligaste är att vi har roligt sällskap:d
 



kan bara säga att jag saknar dig otroligt mycket.


pratade med mikaela igår och då kom andra minnen upp. fy altså.
olika minnen och hur allt och alla betersig! hur den sista föddelsedagen var med dig.
det var sjukt hemskt. det är en sak som jag aldrig kommer glömma med dig. för du var inte sån.
dagen efter las du in på sjukhus. sedan tog det något år så fanns du inte mer. r.i.p<3

12/7

12/7

idag har varit en väldigt lugn och trevlig dag. vaknade upp vid 11 tiden.
och frukosten var färdig lagade denna gång :P fattiga riddare och så.
mums säger jag bara. sedan följde jag med pappa på ärenden och
sedan fixade vi trädgården. känner mig duktig.

kvällen jobbade jag några timmar. och nu sitter jag här och funderar
och så skall jag hjälpa till lite i trädgården imån med. sedan stan förhoppningsvis.
och jobb? får vi se om det blir.

idag när jag var óch plockade ogräs så klarade jag av att ta tag i en spindel utan att skrika.
jag känner mig lättnad. fast är fortfarande lite rädd. men jag kommer komma över min rädsla.
jag ska klara det här och mycket mer.

två dagar.

carrobarro har ringt mig dessa två dagarna och det har varit bäst.
pratat om massor och massor. jag hade velat våga om du fattar
vad jag menar carro. men men får la se vad som händer istället?
haha fan va kul det skulle vara om du kom ner nästa helg.
saknar dig <3.  finns så mycket att snacka om. och blev lite förvånad.
hahah..


idag fick jag veta att min farmor är bättre. hon las in igår för hon inte
mådde bra och så för canser meddesinen och sånt. men nu skall hon
ligga inne några dagar hon äter redan och själva cansernsaken har krympt,
är sjukt glad. det är cellgifterna som gör att hon mår dåligt. men nu hoppas jag
på det bästa och tror hon tänker mer posetivt nu än innan och det är ett plus i
kanten.

 
tänker bara på om det skulle vara på det sättet?
hahah massa olika goa tankar men endå.

musik

http://www.youtube.com/watch?v=tJfmoPUWWs8&feature=channel_page


                                                                            I Want you to want me


även en annan bra sångerska

kellie pickler- i wonder ... eller one last time.
hon har sjukt fin röst och  bra låtar.
såg henne här om dagen på ellens show. brukar
inte kolla på henne men så tänkte jag varför inte.
då sjöng kellie pickler där och jag va tvungen att
höra fler låtar, så jag tycker ni ska ge henne en
chans. rätt mycket kärleks/balader/country lite blandat
kan man säga. om någon kommer på exakt vad så hör
av er. ah lyssna själva.




                     
                                                                       

klippan nästa lördag:D



status que nästa helg wheii:D (Y)

..!!

haft en helt underbar dag. kan jag helt klart säga. men känner lite att jag gjort bort mig.
sedan när jag gick till jobbet så , fick jag åka hem igen bara för att det inte fanns nått att
göra. lyckat lyckat , säger jag bara.
Allt är nästan på toppen men ändå inte. undra , undra kanske så är det nått?
kanske så är det inget? svårt att få svar på frågan!

Får lite olika tankar nu. men det är nog bara jag. eller?
Allting blev helt plötsligt mycket svårare.






kollar på min man nu haha ace age 2:D ekorren haha:D

söndag.

då börjar man jobba om en timma. ska visa en som inte varit där innan hur man gör.
wheii. det är så tråkigt men det funkar alltid. pengar och jobb iaf.
och imån så är bara jag hemma. på tisdag med. men men det blir nog bra iaf.
sova här eller? jag vet att någon ska sova här iaf:D så jag slipper vara här ensam..


lördag.

fudersam fundersam. hur ska man tolka ?




idag så blev det ingen stranden för blev för stressigt. fixade mig skulle på fest :P sa jag till papap iaf.
sen firade vi han på fridolfsförst. sedan här hemma + jag stack ut med oskar. trevlans. sedan hem och jag är skit glad för jag har hittat den perfekta låten(Y)

stråkistrument blir det:D primaballerina

fredag

beslut ångest:P mår fortfarande så där och vet ej om jag ska till stranden än eller inte? hm
vilket är bäst. antingen östra eller västra ?
borde ta det lungt eftersom jag kommer få migrän imån med och det vill jag inte ju.´
annars blir det la tråk hemma ikväll:(
kunde fått jobba men nej:P inte ikväll,


nu var det avklarat och ingenting mer med det nu iaf(Y)
men jag vet inte vart det står nu och vart allt blir?  v eller?
vad ska man säga egentligen. gått ett tag nu så. bättre att veta så man själv
vet vad man ska göra liksom.

migrän

http://djpish.se/

lyssna på den!



skit migrän igen då ja. jag som sklle fixat allt så jag skulle kunna sticka till stranden och så.
men det blev tyvärr inte så :P

kom och tänka på

alex frågade mig en dag. = är det inte dags att byta namn på din msn?
mitt svar= varför skulle jag? orkar inte göra en ny adda alla bara för jag inte är 16 längre.
jag hade 16 på msn namnet innan jag var 16 så då får la folk tro att jag är det:D

onsdagen

dagen blev ta det lungt städa och sedan träffa sofie. och stack till spelningarna i norrekatts park,
mycket trevligt folk man stötte på och härlig musik. :D bara så sjukt härligt, när det tog slut skulle alla till någonstans .där man skulle vara 18 så good luck för mig:P så jag och fi stack till picassoparken för någon timmes härligt prat. (Y)

typ en halvtimma nått sånt innan bussen skulle gå fick jag ett samtal.
jag trodde så klart att min pappa ville nått. men det var emelie suprice:D fyfan va härligt blev så sjukt glad:D
hon kom även och sa hej till oss i norrekattspark:D mycket mycket som hänt nu. hiih

skolavslutningen



emelie and the emelie. btw hon har kommit hem nu:D

nötskal

veckorna innan sommarlovet har jag varit sjukt seg. inte orkat göra någonting utom plugga.
men sedan så kunde jag skippa massa saker för att typ bara ligga och sova eller bara ta det
lungt.tror jag behövt det men kändes som jag varit sjuk tråkig.

nu ärre rätt mycket jobb de närmaste veckorna så ah kommer typ inte kunna göra nått på
kvällen utomhelgerna. men eftermiddagarna fram till 5 är jag ledig. lite pengar i potten iaf.

har iaf haft massa roliga dagar än så länge på sommarlovet. midsommar var sjukt kul och
än oförglömlig kväll kan man ju säga:D

!!!!


=)

pappa fyller år på måndag så vi ska fira han på lördag:D hahah han vet ingenting
och på måndagen sticker pappa och jenny iväg på spa grej som han kommer få i födelsedagspresent.
sedan kommer han få 2 status biljetter av mig och sedan minns jag inte vahan skulle få av jenny. men minnsan.
pappa fyller 50:D ahah alla fyller jämt. jenny fyllde 30 pappa 50 jag snart 18. och jennys mamma 70.

och på torsdag fyller kära kusinen 16 . jävlar va stora alla blir. (patricia) sedan mikaela fyllde förra veckan. 17:D grattis i efterskott och i förskott.

idag är jag prima ballerina glad.
åkte till u. och gjorde ett besök där sedan träffa jag åsa:D och vi solade + käkade glass samt snack.
myspys sedan jobb jobb jobb.

så snart kommer emelie få tillbax sina humörsvägningar igen. hoppas inte det gör det.
haha och slemelie j. haha du kommer påminna mig om det varje gång. ps saknar dig emelie . KOM HEM:D


RSS 2.0