ohoh..


cool rider, iwan't....



började sjunga på denna låten efter jobbet och kom på att jag gärna hade velat se grease 2 igen. kan ju inte det för min tjej kompis har den hos henne.
men kolla den när ni får tid den är underbar.

i want to know!!

varför kan du inte fatta? eller någonting. hatar sånt och ska bli så skönt att flytta nu om jag får lägenheten som jag hoppas på. nej men får sluta tänka på det helt enkelt. det ärhelt otroligt att man ens orkar bry sig så. mest är det väll för man vill ha ett svar och inte ba hej oj mys och hejdå haha.

men nu ska jag iaf iväg ovh jobba behöver rensa tankaran. vad tycker du jag ska göra? jo precis borde skita idet.

puss och kram.


meak me see.

ja idag har man då varit jävligt duktig i traffiken. känns helt underbart. å grattis till körkortet, JOHN.. shit det är sjuukt många som har tagit det nu så grattis till er alla. nu dansar jag lite känner att det behövs och senare blir det kanske dra ut en sväng. har inte bestämt mig ännu faktiskt. men ska iaf träffa alex nu.. saknat som innibomben. hon är på körskolan just nu så. men iaf en bra dag som ska bli bättre. finns ju en person som skulle kunna göra dagen full ändad men det blir nog inte så tyvärr. men men här ska vi inte sura.

mitt hjärta jag saknar dig<3 matte du får komma hem från norge snart. saknar dig hjärtat mitt. sis<3


Hello and say soo

vill inte tjata. men orkar inte så får la ge upp som jag gjort innan med. för varför ska man försöka när det ändå inte blir något av det. ibland önskar jag att jag var 5 igen så man kunde glömma allting som gäller den saken..  nej ush.


To do what i have to..


All i want....

De jag känner är om det verkligen är värt det. men i alla fall så orkar jag inte tänka på det heller-. inte så som alla andra pratat. Eller hurman borde. det som gick upp för mig i går var att lev idag och även tänka på sin lilla tatuering som även finns på bloggen.


GÅRDAGEN

firade jag min lilla kusin som itne är så liten, 18 år shit va tiden går snabbt. var vi hos hennes morfar och inger för att fira med hennes kompisar. mycket trevligt. senare drog jag vidare till kruger och sedan utgån det var härligt. inte på party humör. men med bra vänner m.m. så blev det iaf en rolig kväll ute. även om man inte var på dans humör och så. 


och nu ska jag iväg till mitt jobb. så ha det finast kram på er..


Easy way to cry

Kl är tre på natten. har precis fixat klart alla bilder och videos. som har flyttats till den andra datorn. fan hoppas jag inte råkade kasta något som var andvändbart. måste iaf lämna in min skoldator. kommer inte ha internätt på länge det är precis som när vi flyttade hade inte nät på två veckor. men iaf ska försöka hitta min mp3 och sedan sova. Upp tidigt i morgon och lämna datorn , träffa folket. m.m

 godnatt saknar dig..


tack för allt <3 ni har en speciell plats i mitt hjärta.

you make my dreams

Daryl Hall & John Oates – You Make My Dreams 




studentförfest innan festen, efter själva utspring och mottagning m,m kommer mer om det sedan <2

friend like you

allting är rätt upp och ner flyttar till helsingborg till hösten. skola där!
Skönt att slippa halmstad samt jätte jobbigt för allting finns här. Men det jag har intsett är att hela tiden ta vara på det som håller dig kärt och försök och misslykas men misslyckas inte att försöka!
Som i min tatuering som kommer påminna mig,


MY tack för du finns. är jätte glad att jag lärde känna dig och att vi är så bra vänner nu!

<3



RSS 2.0