outfits=)



shill klädd.. älskar tröjjackan. sjukt snygg ärren hade den när vi va ute i fredas. men inte den klänningen då.
hahha kram

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

always the sentens, , ,,,, ,,,!? eller är det någonting man saknar i sitt liv eller är den en sak som upprepas varje dag just nu lyssnar jag på your call - seconhande serenade ... love them <3

my name?



saknar !

fundering

förvånandsfull av sina egna tankar som svävar omkring. vill bara sluta leva i en drömm som inte är sann..eller är den det? ibland så när man kommer till vägens slut för att heltplötsligt välja nya vägar vilken tar du? den du ät helt säker på eller den du kanske gillar om du bara vågar?  vet inte ricktigt längre vill egentligen ta den säkrare vägen men vet inte om den är den bästa längre faktiskt? finns inga lätta svar men som sag så som mitt lilla motta att allt vi har är nu . försök och misslyckas än att misslyckas att försöka som även skall bli min tatuering tror jag.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu är det dags att boka biljetter till föreställningen " Var är Kent?" En föreställing som definitivt kommer fastna! Ring till Kvartersteatern på tele 035 - 18 66 41 Åldersgräns 11 år! Boka nu!!!

teater...



teatertreorna hade föreställning . hampus spelade tjej. men det var med dem utvecklingstörda som hade huvuroller . hampus och dem hade bara biroller och fixade så de va i rampljuset. sjukt sött iaf.

födelsedagspresent



jenny fick öppna sitt paket förtidigt för hon fyller år på lördag och hon ska nämligen hjälpa sin mamma att flytta till halmstad. och fyfan vi såg detta trollet i julas . och expediterna sa att vi kunde få den billigare när vi väl hade handlat massa troll till henne. jenny samlar nämligen på troll. men så vi fixade så hon fick den till sin födelsedag.

utgång



förfest hos jonathan med roligt folk spelade maffia m.m. sedan stack vissa till b&b sedan kom resten skulle kolla på beatels boyband. altså hyllning till beatels som var i fredas tror jag.  första bilden är mr johnas. and0ra jonathan och sofia., tredje mikaela och jonathan. 4 sofie sabina och hampus mysigt och tack för denna kvällen. säg till sen om jag ska tabort bilderna<3 tog inte så många men lägger nog ut dem sen isåfall.

fika med sis<3



mys pys med thilda och sedan tittade martina förbi detta var nog någon vecka sedan. när familjen bjröding spelade kanasta

uppdatering

tänkte läggqa in bilder och sånt från förra helgen och så veckan vad jag hittat på.. minns inte vilka dagar allt är i från men det spelar ingen roll egentligen ..


rekomenderar



blir en vecka med massa olika musikstilar och rekomendationer nu.
bowling for soup är helt jäla great sen är mitt namn med i denna ...

kvällens låt


teater...

"Men vad skulle du ha gjort, om din buss övergav dig i slummen?
Människor gör vad som helst för att överleva."


kvällens låt


pirrigt

har teaterföreställning om mindre än 4 veckor. Är jätte nervös. men som sagt så är det bra att vara nervös och så. men det släpper säkert precis innan premiären som är den 20 februari. kom gärna och kolla i folkparken i halmstad. var är kent? heter föreställningen.

ska försöka sova nu. har inte lyckat ställa om mig sedan lovet. det är absolut inte bra för kroppen tar stryk så godnatt folket. kram kram

oj kan inte sova ,ovanligt



bilder från slutet av ettan från kakkas fest och på julen i 2an.

???



vart tog den gamla emelie vägen? vem är den nya personen och vad gör hon med sig själv?
brukade hon bete sig som hon gör nu? Vågade hon lika mycket som nu? eller är det värre nu än
innan? vart tog den flummiga emelie vägen från högstadiet som gjorde saker som hon inte skulle
göra nu. Emelie som inte vet vad hon vill. Fast det var hon ibland med. Vet inte borde man ändra
sig igen? ALLVARLIG så bryr jag mig inte så mycket längre ta mig för den jag är . och inte den ni
vill att jag ska vara... luddigt jag vet men hittade en bild från 1an?hihi
allting känns mer luddigt vet inte alls vad jag ska göra efter studenten. vet inte om hon kommer
se folk igen. Om hon ska flytta eller vara kvar ett tag.

Arenahallen

lite tråkigt är att jag not inte kan gå och kolla på invigningen av arenahallen speciellt när pappa är inbjuden för att gå nått tåg eller så för halmstads främsta idrottsmän. =) men får kolla lite mer sen vad det stod på inbjudan.
har ju teater premiär på samma dag så får se hur det blir. :P

låt



just love his vois!!

kvällens låt



never think- rob pattingson från twillight!!!

rekomenderar

måste bara rekomendera http://nikizekaj.blogspot.com/ eftersom hon tar så sjukt snygga bilder och är en av mina bästa vänner även om vi inte kännt varandra länge. så kolla in den. hon är en grymt bra fotograf. må jag säga

tisdag

haft sådan sjuk träningsvärk, kunde knappt komma upp ur sänger imorse. försov mig desutom men lyckades komma i tid till min redovisning som var kl 8.10. skönt att den är avklarad. prov i matte imån men blir iaf lätt vg. mvg kan inte va så svårt. haft för många lektioner i dag. sen stack jag och jess till stan. fixade sminkning och balfrisyr till balen även kollat om min klänning var klar. haha nu sitter jag här och ska bestämma mig om jag ska till gustav eller inte borde bestämma mig snart iaf. länge sen man såg den lilla skiten. sedan teater ikväll ska bli nice.

kram kram


måndag

först så hade vi affro dans i en timme på dansen och sedan dans hall skit nice. dance hall är en blandning av hipphopp scheak och beoncey stile. hur kul som hälst sedan begav jag mig till stan med marri och sedan vidare till LBS. DÄr jag var modell . kul men vissa bilder var mindre fina men vissa var jag nöjd med.


emelie and emelie



den texten... tror jag iaf.
emelie och emelie. och enbit av jonas huvud. roligase är att fotorna är i ordning.
jag men jonas var i skolavslutningen i 1an. emelie och emelie mitten bilden skolavslutningen i 2an
och mörkhåriga emelie är på nyår i 3an haha. lite komiskt

söndag

sånt som händer vad ska man göra egentligen? bra att veta iaf. eftersom jag själv bara var intresserad men kändes inte som något mer efter ett tag . skönt att få det helt avklarat och så. känns skumt. skönt iaf att vi skulle kunna träffas utan att det blir konsikvenser eller det ser vi väll. men som sag har inga sådana känslor. känns som man inte vet saker ibland och sånt blir så frustrerande tillslut. borde egentligen sova nu men kan inte. har inte lyckats vrida på dygnen ännu. och för mycket i huvudet. och läser du detta det tror jag inte men man vet aldrig. förklarade ju nästan för dig och klart jag vill ses även om det inte är något. som sagt vill du med så är jag på!


tack ni underbara människor som ställer upp. <3 vad skulle man göra utan vänner egentligen?

 

jag tänkter tatuera mig nu vill göra det och jag kommer inte ångra mig måste bara se till så det blir bra kring vristen. april då gäller det förmodligen.

 

har premiär den 20 februari kom gärna och kolla någon av datumen som finns på fc har inte skickat inbjudningar vara.

pössoch kram på er


=)



älsklings thigts

fredagen

försov mig först så kom typ 20 min försent till dansen där vår lärare rebecka va sjuk eller nått. så vi hade robin en föredetta elev från sture. och vi hade streetdans sjukt kul men svårt som satan. sedan musiken var as tråkig i dag vi trummade och sjöng någon affrikansk sång. naturkundapen var intressant

fikade med kristi och hon hjälpte mig att typ hitta frisör till balen. mysiga timmar iaf. inte träffat henne på jätte länge. sedan hem fixa lite dra på förfest till jonathan och ut till b o b för att kolla på beatels boy band. träffade massa folk sabina och dem kom med sen. fredrik körde hem mig. snällt som fan. och alla dansade sent på kvällen och tack för gårdagen...

puss och kram på er!


tisdagen

haft en mega bra dag idag. skolan va rätt chill nästan klar med svenska muntliga dikten. tummen upp för det.
har massa matte och nk prov i veckan men det klarar vi. sedan nya lärare nya läxor nytt med teatern. men allt ska ordna sig.

det gick jätte fint på teatern i dag ville nästan gråta i vissa moment tur att jag satt bakom något för hade nog inte orkat att folk såg att jag blev ledsen.

orkar inte skriva mer bye pösspå er sötnosar

söndagens tossighter

Ja i dag fick jag migrän igen när jag vaknade och sov vidare. skulle egentligen försökt springa men det blev inte så tyvärr. fick ta en snabb dusch och dra in till stan med min syster och fika. vi satt säkert i stan i 3 timmar och fikade sedan kom även martina in och mys. sebbe hämtade oss det var snällt och sedan drog jag hem till familjen björding och åt middag nu sitter de och har revanch i canasta. andra omgången nu för karin och mathilda vann denne gången. så fick lånAa sebbes data. så har occuperat nätet typ. det är jätte kul iaf för just nu kan jag inte sluta tänka på vissa saker och har ingen aning hur jag ska bete mig nu. för det är skit jobbigt. men det löser la sig någon dag. får la försöka fråga eller någonting. men som sagt emelie borde sluta upp med allt liksom. hihi

roligaste är när de sitter och små bråkar och drar skämt och lite TYP STÖR SIG PÅ VARANDRA. mathilda och karin i ena laget och håkan och sebbe i andra jag är åskådare. minns inte hur man spela. men det roar mig väldigt mycket att försöka förstå vad som händer. men det är inte så svårt. få högar och lägga i boken ah ..m.m sebbe sa att det var ett försvårad version av 500. en förenklad version är en bridge.

första mathilda säger är att bra emelie första du gör är att hoppa i säng med min mamma. och hunden sa karin och vi tyckte att det inte va något fel när man ändå skulle hälsa på hunden men så låg karin och läste så jag hoppade inte i säng på de sättet utan gick för att säga hej till min man som är på bilden nedanför. 

smp kommentarer under spelens gång.

sebastian - vad är det?
karin har du inte koll på läget grabben?
håkan- det kan man undra,,,,,, nu gick kerringen ut
mathilda- lurad lurad pappa du har blivit lurad.

massa skratt verkligen här. roligt iaf när man är i denna familjen. man blir som en i familjen men inte så konstigt eftersom man känt dem sen man gick i blöja...
massa sång iaf. och orkar inte skriva detaljerat vad som händer här för det tror att jag skriver odagrant så lika bra att låta dem tro det.



söndagens tossighter

Ja i dag fick jag migrän igen när jag vaknade och sov vidare. skulle egentligen försökt springa men det blev inte så tyvärr. fick ta en snabb dusch och dra in till stan med min syster och fika. vi satt säkert i stan i 3 timmar och fikade sedan kom även martina in och mys. sebbe hämtade oss det var snällt och sedan drog jag hem till familjen björding och åt middag nu sitter de och har revanch i canasta. andra omgången nu för karin och mathilda vann denne gången. så fick lånAa sebbes data. så har occuperat nätet typ. det är jätte kul iaf för just nu kan jag inte sluta tänka på vissa saker och har ingen aning hur jag ska bete mig nu. för det är skit jobbigt. men det löser la sig någon dag. får la försöka fråga eller någonting. men som sagt emelie borde sluta upp med allt liksom. hihi

roligaste är när de sitter och små bråkar och drar skämt och lite TYP STÖR SIG PÅ VARANDRA. mathilda och karin i ena laget och håkan och sebbe i andra jag är åskådare. minns inte hur man spela. men det roar mig väldigt mycket att försöka förstå vad som händer. men det är inte så svårt. fp högar och lägga i boken ah ..m.m sebbe sa att det var ett försvårad version av 500. en förenklad version är en bridge.




ush

kan inte ligga på ryggen har så ont nu och vet inte vad jag ska ta vägen. ibland känns det som man inte borde köra he men vet att det är bra och att ryggen snart kommer bli bra. måste ha slagit till ryggen ordentligt när jag ramlade för så här ont som det gör. när jag hade jobbat kände jag verkligen av det, ligger på mage i min säng försöker kolla runt lite medans jag precis tänkte sätta på en film. men klarar knappt av att ligga på mage heller. ush vi får la se hoppas på det bästa iaf. måste fixa detta nu kan ju inte va så otränad och ha så ont i ryggen nu.

dagens låt!!


tror tatueringen blir av.

blir förmodligen denna texten men på anklen eller på revbenen. svårt svår
jätte svårt men den första kommer iaf vara en text. sen återstår det 2 till
mins 3 stycken är det beräknat som skall infinna sig på min kropp.

frågan?



lite gamla bilder men vilket är snyggast mörkt eller ljust hår? älskar både och.
vet inte hur jag ska göra efter balen..

USH

kan inte sova så kan väll skriva i min så intressanta blogg. idag träffade jag aldrig åsa men mysan träffade jag vi tog en fika på espressohouse det va mys. skit länge sen man träffade henne så lite skitsnack fick det lov att vara, blink. när jag sedan kom hem fick jag migrän och sovit hela kvällen därför kan jag inte sova nu. skulle träffat sabina sofie typ och sebbe och dem fråga om jag ville fikat med dem. synd.

 vet inte alls längre faktiskt. känns bara oerhört iriterande och inte veta alls. känns jätte skumt ivilket fall som hälst. men vad ska man göra åt det inget eller? kan inte hålla på och försöka för mycket heller.


morgondagen ska vi nog fotta hoppas jag. + stan med emelie. min ögonsten.
 
vill faktisk bara få detta löst nu för jag vill inte ödsla energi på en sak som du inte ens har med att göra. + jag brode inte blivit så jävla förbannad. hoppas vi kan lösa det. iaf

myskväll hos hampus!



några bilder från gårdagen=)

sofie hampus jag och sabina och detta fotot ska vi göra om som jag pratade om
gillar inte att det ser ut som jag ska peta näsan men men:p

förlåt tog lite halv bra bilder men tycker om er och sofie får ju lägga in de bra sen,
sebbe kunde tyvärr inte va med han va krasslig men nästa gång.  jag ska sluta ta smygfotton
:D

DAGENS LÅT



ännu en från ONE TREE HILL !!

STADEN

nu drar jag till stan med åsis sedan träffa my vid 3 mys pys.

LÅÅÅÅTT



Sjukt vacker låt. när antonia dansade till denna i tvåan. gud det var sjukt vackert.
älskar denna låt.

ADELE-HOMETOWN GLORY

dagens eller kvällens låt rättare sagt



från one tree hill. ett av mina favorit program .
Gavin degraw- jealous guy

torsdagen

sov rätt länge pga att jag jobbade natt. sedan bar jag mig ut i snön och skulle träffa gb så vi kunde hämta min balklänning och fixa massa med kravatten och så. fixa frisör och så. känns jätte skönt att nästan allt är fixat till balen. testade klänningen med strasshalsband och så var sjukt snyggt. ville inte ta av mig den.

kvällen drog jag mig till solstrålen Hampus där sabina och sofie även fanns. barndomskompisar. vi har ett fotto på dagis som vi ska göra om och ta den i denna åldern samam frisyr kläder och allt. haah vi spela spel. kolade hultsfredbilder, skratt och skoj som alltid. massa skit snack nej men prat om allt. jätte mysigt och tack för ikväll ni är underbara<3 älskar er och ni är sjuk fina.

jävla kamera

min inställning på kameran va inte bra igår så måste försöka fixa det men sofie kommer lägga upp massa när hon är i stockholm igen :D

utgång:D


sofie och jag tog oss en drink och vi satt där ett tag för hon och anton tyckte jag
drack för långsamt så fick klunka

TISDAGENs UTGÅNG

igår då stack vi ut efter många tjat från sofie och lite annar folk. innan de hade jag varit ute och åkt längdskidor med harald. fan jag råkade ta sönder skon. typiskt mig. men det gick rätt bra men ramlade ju några gånger. och massa skratt där.  men iaf sofie kom hit vi ticker till anton med jacob och hanna . hos anton är även lille oscar och hannes blev förvånad och en kille som heter niklas. förfest där skoj. sedan gick vi in till stan. splittrades vi oskar hannes stack till asen. niklas anton till underbar och vi andra kolade in corner sen strack vi till underbar men gick inte in utan tillbaka till corner som inte va så kul mysigt folk men vi stack till underbar och där hade vi värsta natten utom slutet som vi kan skita i. smakade rosapantern för första gången fatta va god den va. jag och sofie kom överfund med att jag gillar  söta drinkar och hon sura. TACK FÖR EN RÄTT LYCKAD KVÄLL ALLA VI MÖTTE DÄR MED. orkar inte skriva om det nu skriver mer sen haha,  kram på er

aprill?

ska man tatuera sig i aprill vill eller inte. klart jag vill måste bara veta exakt vad det ska vara + vart :D har ju mina små tankar hihi

idag

idag sprang emelie . tummen upp på det. sen ska maskin och sånt krångla,. men iaf så tränade hon och ett av nyårslöftena att träna och få ryggen på plats. känns bra iaf. och att man sluta små äta m.m.

dagens lugna låt



A brokedown melody-clipe(jack johnson-home)

nyår


sofie och emelie förlåt emelie vet att du inte gilla bilden men har ingen annan utom flaskan annars;)

nyår



man blev lite blek på fotona. :D me and sofie på dansgolvet emelie tar fotot

en bild från nyår:D


för fix hos sofie:D

julklappsöppning


thilda fick



hion fick öronhängen och en drinkblandning. jag glömde skriva på paketet så skrev en min innan. jag fick även ett halsband<3

min ena julklapp


 små fixade naglar med:d hihi fick en jätte fin ljushållare:d

helgen

i fredas jobbade jag natt. jätte kul
lördagen sov jag halva och hem till mathilda på  2rätters middag. med hennes familj och kompisar.
mys och film twilligt m.m. lite andra saker som hände med. bytte julklappar och så
söndag. sova länge mysa. sticka till stan hem st'da ta fram saker. duscha träffade harald.kolla film och så
tänker lägga ut lite bilder på mig och tihlas julkappsöppning haha:D

gott nytt år folket=)



hade en jätte mysig nyår med emelie och sofie + massa andra underbara människor.
även om de andra va hos k men hoppas ni hade kul där. massa pussar från emelie

RSS 2.0