kvällsfika

funderingarna som kom nu på kvällen som kan bli så jobbiga att höra men varför tror vi på sånt?
när man egentligen vet inerstinne att det inte alls är så men endå känner man sig så sjukt nere? tråkig
allt man kan tänka sig?  målat idag och det var härligt:D var ute och gick med jenny och tror pappa kommer få ett porträtt på oss:D allihop ska börja skissa nu:D så får vi se om den blir bra.

aja låter tankarna flöda bort pösshej


hihi



jag har även vait duktig och fixat böckerna på bibblan tack vare den gamla bibliotikarien på sture som jobbar där fick jag låna utan lånekort . fan va kul hon kom i håg mig:D så svenska a nu kommer de gå finemang:D mohahah dra dig i skogen betygjävlel:D

funderingar +

ibland känner jag bara lev livet och glöm bort vem du är. ibland blir det så med min inte så många får vara med när jag är sån. man ska nog vara glad om jag verkligen verkligen blir sån. men endå. det finns så sjukt mycket man inte vet om människor. vet man egentligen vem den personen är? alla är så sjukt ollika när de är med olika personer! vem är man då sig själv med? alla , fast på olika sätt? eller vågar man bara visa vissa känslor för pojkvän och flickvän?

folk säger si och folk säger så. ibland känner jag att jag bara skriver massa skit här men men de får ni som läser stå ut med för det är min lilla dagbok.

känner mig duktigt cyklat idag:D vart hos sjukgymnasten . bytat den lilla klänningen:( köpt en annan + linne fikat med underbaraste åsa + gick på stan  med putte och även daniel och hans bror.  en av de bästa helgerna.

sedan had ejag och åsa mys hos mig sen stack ag till rotorp för att träffa folket där sen stack jag hem och de ut.

i onsdas skulle jag festat men drog med familjen och käkade på fridolfs:D jag år sniglar som förrätt smaka på den. sedan sjötunga och efterrätt vitchokladmousse med fulla jordgubbar. det dränkta i lakrislikör.  men sninglar det äter jag fan inte igen inte min grej. fast det är alltid kul att prova nya saker. hade det varit lever så hade jag aldrig tagit det. men är man på resturang ska man fan inte ta spagetti och köttfärsås utan  experimentera som då sniglar:D  hahaha brände tungan . första sniglen gick ner och det var okej andra vet jag inte tredje svalde jag med dricka ahha för det gick inte att tugga den. det var så sega och äckliga. men som sagt antligen gillar man sninglar eller hata det. finns inget mellanting.

..

hej svejs:D nu sitter jag här med min choklasmousse kom precis hem fårn sandra.
sabinas kompis. där det var typ 4 skåningar och några andra:D det skulle ut nu så jag drog hem istället.
men imån dåså:D minigolf imån fyfan va gött:D

men nu ska jag mysa och sova godnatt pöss<3

=)

försöker komma på en dans. skita kul, det går rätt så bra men krukset är att jag inte vet vilken av låtarna jag ska ha. det kommer bli rätt mycket känsla knappt mycket teknik. men det ska bli spännande och se hur själva dansen blir kommer nóg inte visa upp den förens nästa år iaf. men endå. lika bra att börja tycker jag.

mina små plutte kusiner va här innan i dag. hanna välte ut all såpa på mig jätte mysigt och adam lekte dinosarie som åt upp såpbubblorna:D


ute och åt i går med la familia.:D stötte på gb och folket. även carrrobarro väntar på att se hur det blir med bilen.
sen ska vi ut och köra en sväng sen i kväll får vi ser vart vinden befarsig. förmodligen aa:D

orkar inte skriva mer nu måste fixa lite pösskram hejsväj.

ego



hopp bilderna va sjukt roliga

always


..


..




always

just nu ...

just nu säger jag bara. jag orkar inte och jag tänker inte bry mig.
allt är bara bäst. och hopplöst.


igår hade vi föreställning med massa annat folk det var myspys:D verkligen.
sminkade någon random kille som ah mer sen inte idag

första föreställningen var hemsk för victor kom inte. han kom dagen innan när vi skulle öva. och sa att han inte skulle vara med för han har brutit tån. man ba va sa du? klart han kunde vara med så jag hade värsta disscusionen med honom. då sa han att han inte kunde replikerna och då blev jag förbannad för han hade legat hemma i två veckor och inte kunnat göra ett skit och han påstår att han inte kan de . typ fuck the ass.
vi bråkade om rollen och han skulle pront vara pojken, jag kunde typ hans repliker och han tyckte det var skämmigt att ha manus det är ju fan hans problem. jag sa att jag kunde ha manus för mej gjorde det ingenting.

på eftermiddagen på torsdagen fick ajg ett sms från han där det stod jag kommer varken i dag eller imån lycka till. så jälva egoistiskt så man vill spy på det.  själva föreställningen gick rätt så bra iaf . vi fick spela mot uffe. jag glömde lite repliker men det ordnade sig.

fredagen kom vi hem vi 12. vi hade uppspel kl 11? halv någon gång.  sist av alla 5 föreställningarna.

(

farmor har cancer. och har haft det nu i 9 år. sjukt skrivr mer om de imån

orkar ej bye. pöss

Piccasoparken


var med niki för ett tag sedan. hade ingen bild men nu har jag:D detta är fotoholicken jag snacka om här på bloggen;)
hon och adam är så sjukt söta:D

:D

btw grattis klara och johan till körkortet:D

tycker det är underbart att alla klarar det så galant tummen upp för detta:D

har börjat känna att jag ska börja måla igen. har massa massa insperation och vi får se var allt leder. även dikter kommer farandes men hinner inte snappa upp alla. skrev 2 på psykologin och btw igen jag klarade provet:D tummen tummen tummen alla fingrar upp för mig :D

idag var jag åsis och min familj på gkås fyfan va mysigt det var hittade världens fränaste regnjacka:D se upp halmstad säger jag bara.  tack för en underbara dag åsa och nästa gång ska jag inte sätlla fram ett halv fullt glas med cola brevid allt annat när du städar upp. det blev värsta fontänen:d hahah


all around me



ibland vet man inte vad det bästa är förens det är förlorat.
allting som finns omkring kanske är där för en enda orsak

carpe diem


:/

vill inte dölja mina tårar. absolut inte, men farmor har förmodligen canser men isåfall inte bara på ett ställe utan 2. den har spridit sig och provsvaren har inte kommit. det värsta var när pappa kom hem och sa det. de brukar aldrig vara hos farmor och farfar vid den tiden. började bli ricktigt orolig. så här jag träffat farmor nu och man ser på henne att hon mår skit och jag klarar det inte. jag gör det inte. hon kan inte ens lyfta armen/ hälsa med den. himlans orolig bara och är det cansern så får det inte operera henne för den är förstor. jag fattar inte varför det inte kollade det innan för hon har fanimej varit canserpasient innan. hon har gått med det i 1 år nu. läkaren har missförstått henne men endå. jag blir bara så jävla sur. hon var här en dag och svimmade nästan i trappen. det är bara så hemskt att se henne så här . farfar är stark iaf. jag hoppas hopppas och jag vill tror att det inte är det.

=)

åh dagen började bra utom att bussen var sen:P klarade psykologin det är tummen upp tycker jag.
sedan hade vi det ganska chill på engelskan. sedan hade jag aldrig något matte prov för hennes lektioner var inställda stod det. roligt på teatern:D dockteater. min grupp hade hårbollar och ett finger:P fett nice. folk hade jätte roliga små improvisationer för varandra. 

italienskan går skit dåligt men har iaf skrivit över en sida. det är jag fan stolt över nu.

imån är det nationellt prov och sedan sjukgymnast och bege sig till dansen som jag tyvärr missar lite av.
ut och äta med älskvärt folk sedan jack the riper. mabye party ,vi får se vad kvällen ger för svar.

toppen toppen tummen ner, tummen upp

toppen toppen. tummen ner, tummen upp(Y) like like.

idag har varit en helt underbar dag. treornas slutproduktion igår och idag va skita bra.
men det bästa var alla fåglar och att sofia trodde att det var en anka lr nått inne i bergman. sedan tjejen som skratta tills hon förde ut ett gris ljud och ba ops hahaha.

jag försöker vara på topp när det gäller skolan men det är inte lätt kan man säga.
men yvonne trycker på att man ska sluta klaga och tänka posetivt. och gör man inte det så blir det så.
bra ordspråk lr va man ska kalla det.

mina drycker gör susen:D bli mycket piggare även om det ser sjukt äckliga ut. fick kommentaren igår  va har du i bajs lr? hahah det är faktiskt smooties :D frukter ..


dagen

altså igår gjorde jag bort mig. såg inte jonathan och idag vet jag inte om jag gjorde det men. har inte märkt folk för jag varit helt uppflugen:P så a folk har fått gå fram och typ vinka framför ögona på mig för jag inte märkt av dem. det är jätte jobbigt.

...,


:D

dagen.

vet inte hur provet gick eftersom jag inte gjorde det. bussen var sen och sedan hitta jag inte han å sen hitta jag han men då hade han lektion så ville inte störa. skolan har varit kulig idag men humörsvägningar påköpet. hemskt hemskt.
gick till läkaren men det gick oxå dåligt.
men det var mysigt att går runt på stan med er<3
hoppas armen är bättre imån iaf. och nu har mitt nya liv börjat. ska fanimej ta tag i allting nu för ryggen kommer snart inte klara av mer. det märkte jag på dansen när den kolapsade helt men blev bättre sedan. så nu måste detta fixa sig. så jag slipper ha ont och kan börja leva utan att skada mig fan.

när jag kom hem kom farmor hit som inte alls mår bra. hon har någon knuta som hon gått omkring med i ett år nu för läkarna missförstod henne. och det tror att det är cancern som är tillbax men vi får ingenting veta förens dom tagit prover. det har de inte gjort ännu. hon ser helt förfärlig ut. hon mår jätte dåligt och hon kan knappt röra armen och sånt. sedan svimmade hon nästan i trappen men som tur e fick pappa tag i henne. men hon han aldrig ramla. det är hemskt att se någon må så dåligt. den man håller kärt.

jenny tror att det är en muskelknuta och jag hoppas på det.

sovmorgon imån gött erre:D


skola

jaups nu bar det av tidigare till skolan för jag ska göra prov jippi. senare blir det utverdering och lite sånt.
psykologi inte favorit ämnet längre.
sen får vi se vad som händer. 
jävligt kasst väder iaf. tummen ner.

tankarna gör mig galen. men egentligen vet jag inte varför.

JÄVLA FUCKFACE

egentligen är du bara en ända stor skit.  FUCKFACE

teater läraren sa det en gång och kollade mot folket i klassen men hon sa de till en i telefonen.  lite kul faktiskt. och lina brukar säga dett till folk:P

blir så sur när jag tänker på vissa saker som när vi hade soare. kände bara att allt va helt fucktupp men det blev bra senare. men råkade kassta mitt halsband för långt in under läktaren försökte hitta den . men inga spår och sedan fick jag panik där under och skrek. folk trodde fan jag skulle föda barn fick jag höra sen och folk sa att jag klarade det. daniel lisa och mer folk gick under och letade daniel gick långt in och bort så hittade han mitt halsband kram på den:D värsta räddaren i nöden. men de va dammigt under tummen ner. sedan kände jag att jag behövde få ut lite ilska så jag gick ut och skrek så stod det en tjej där pinsamt värre. jag är inte värsta sykfallet jag hade panik och så så bara fick ut lite ilska så jag slapp vara sur trodde inte ricktigt att jag skulle skrika men det blev så:P

tankar

ibland så funderar folk för mycket. det är nog det som alla människor gör fel. man mår baar så hemskt dåligt lr järre bra. vem vet. men var är världen påväg med allting? ibland så hade jag bara velat se in i framtiden så man slipper allt ont. och få se vad som är det bra i framtiden. men som klockt folk har sakt till mig hade man inte kännt smärtan så hade man aldrig levt ordentliget. det är nog ganska sant. eller? hade man levt i en dröm eller verklighet om man alltid var lycklig och ingenting gick fel? eller är det bara en önskan? kan alla få de det vill ha?  eller ska man bara hoppas, önska och vänta? hur många svin skall man möta här i världen?

=)



delad i flera bitar ibland

söndag

idag va en underbar dag:D fixade lite sen mötte jag miranda:D vi stack till teatern för att kolla på glsblåsansbarn. hemlisar hemlisar. sofie dök upp det tyckte vi om. hon är hemma i halmstad igen och det var jätte länge sedan man såg henne. marielle träffade vi med. folket var jätte duktiga. miranda och jag vandrade på stan och snacka för vi missade bussen:D + så glömde hon sitt naturgodis så hon fick gå av bussen och sedan ta de:D hahah<3 tack för en underbar dag

fredagen+ lördagen

somnade om när jag kom hem igår. sov i en och en halv timme rätt skönt sedan ut i solen och steka.
sedan blev det grillkväll med la familia:D 

ska kolla en film nu den värkar fett nice:D godnatt folket som fortfarande är vakna


lördagen

jadu sovandes ute i trädgården. fick lite färg skulle festat men blev ej så. mådde ej bra på kvällen.

imån blirre glasblåsans barn men undrebaringen själv miranda:D ska bli nice. <3

ibland kan saknaden bli så stor att man glömmer bort värkligheten.

kommer ihåg en text min lärare skrev till mig när jag slutade 3 alla fick en med sina stav fel och roliga meningar och sånt. btw r.i.p Inger.  hösten är regning och ricktigt kall jag hoppas att du värmer honom i hans stall. annars kan du ta en kludda du gillar men på halkohålen du inte pillar.  aw. tack vare dig å kidda som kämpade på och det är jag tacksam över.

hih

Precis när man ringer tilda så bestämde de sig att köra inom snabbt:D mys men de va typ bara några få min men trevligt iaf:D


förra helgen

mysmys med frida,:D tycker jag .. först var vi med folket åt glass m.m sedan stack vi hem till mig. fixade mat. choklad mousse:D ansiktsmasker prat. dansa . åka buss fram och tillbax:D hahah saknat dig.
lördagen blev de solning på mitt tak:D haha med musik och allsång:D bästa va ju aqua:D sen begav hon sig vidare och jag stack på fest hos lina:D
men innan det var jag och firade min farmor:D


veckan och helgen

cats blev en lyckad redovisning/ föreställning - tummen upp för det:D
soaren blev ju fan katastrof första men andra bra. ryggen paja och det var inte det roligaste men den blev bättre så var med och dansade på den andra föreställningen. haha.

det är bara för mycket plugg i skolan nu. italienskan gör det inte bättre precis:/
stranden på valborg med folk . tältade m.m skita kul utom att någon kastade en glas flaska i luften och sedan fick jag den på armen så klart så svullnade den upp. jätte kul. sedan skadade fidde mig genom att lägga sig på min handled . men den är bättre nu. så jag tycker att du ska sluta ha dåligt samvete för det.

idag när jag och Åsis fick skuss av fidde till flygstaden så käkade vi frukost på max:D sedan bar de av hemmåt .
hjälpte jenny med plantering m.m. mysig dag.

ibland kan jag inte hjälpa att tänka tillbax på vissa saker. jag är rätt bra ¨på att prata och tänka för mycket. men jag förstår mig inte på dig för fem öre. vänner? ovänner? nej allt är mer som att vi aldrig känt varandra kul att veta att alla allla är sånna. det var inte så här det skulle bli?  men var allt du sa en lögn=? jag tror aldrig jag fpår veta det :(


RSS 2.0