...

idag så kom tilda and karin och hämtade mig. det blev en färd tillgekås. fyfasen va länge sedan man umgicks med henne och träffade karin. goa goa. haha var inne på massa olika affärer innan gkås. mådde inte så bra för vi åkte massa små vägar på väg till gkås, för vi åkte den gamla vägen. fyfan massa saker och trams . det mest pinsamaste var några snygga killar som jobbade på killavdeliningen och så typ skuklle tilda prova en kill skjorta så va de där. och sånt så var det en av killarna som skulle på rast eller nått så han sa så ni får ju hjälpa dem även om de är tjejer på killavdelningen. och det var jätte snyggt. så ringer mathildas mamma karin och tida säger vi kommer snart emelie ragar på några killar. eller spanar in några snygga killar. och de stod inte långt ifrån oss. så de hörde. pinsamt.

mer sedan.

finns här älskling<3


..

funderingar.


..<<

frågan är vad vill du med ditt liv? vad ska du utbilda dig till? vad gör du om 10 år? planerat det ännu?
känns som jag haft planer men alla förstörs eller blir förvirrande. vad vill jag göra? jag har ingen aning. jag vet inter vad jag vill bli om jag ska plugga vidare eller jobba. skaffa barn eller itne skaffa barn. sattsa på teatern och sången, (dansandet om jag börjar med det igen. altså dansandet) ska jag gå den utblidningen för teater eller inte. gå kurser. försöka bli statíst. eller plugga till advokat som jag ville för ett tag sedan. hälst åklagare.  varför inte bli nått som när man var liten konståningsprinsessa. eller typ glasblåsare?  dalahästmålare går igenom hjärnan. konstiga tankar jag hade när jag var lite. sedan världsmästare i karate.

jag tycker det är för svårt att veta. och arbetslösheten kommer inte bli bättre nästa år. det tror inte jag iaf. så klar har jobb än så länge. men vill inte hålla på med det hela livet. vill bli nått som jag verkligen brinner för. inte sitta på kontor hela livet eller liksom göra nått som är tråkigt. kommer inte orka med det i slut ändan. men vem gör det? hur många är det inte som gör saker de inte vill göra? hur många som hälst. det är sjukt. hur tänker folk egentligen? jag kan inte göra saker som jag inte  vill , i bland men endå.



<3 allting som man vill kommer någon gång? allting som är helt underbart varför är de lika svårt att vilja ha något som man redan kanske har? nu blir det lite krånglit men men. roligas är att skriva i gåtor. för då är det mer jag som fattar.

..>

funderingar. kan man vara kär i nuet? eller kär i kärleken. för jag tror jag är kär i den allmäna förfinade kärleken.

ibland så undrar jag om ens värld bara är uppbyggd av ens egna tankar. ne men vad vet man igentligen.
vill börja tänka mer positivt igen, har varit sjukt dålig på de nu de senaste dagarna. och helgens göteborgsresa gör ju inte saken bättre. allting är så sjukt tungt nu. och jag vill inte ha allt i min hjärna längre. men det är en annan femma.
saker som egentligen folk skulle tycka är bagateller. men inte för mig.


blev så förvåndad här om dagen. saker händer som inte borde hända? haha:D blev lite glad som jag blev förvånad.




dagen i morgon blir nog rätt bra:D ska kanske på joshua radin med putt i oktober. vem vet. vem vet.

,,

helgen har emelie tagit det lungt:P är sjuk och vill inte bli sämre. träffade anton och tog en glass men inget mer.

funderingar som bara blir starkare. varför drömmer man om sakerna man drömmer. varför kommer det fram i drömmen va vi oftast varit med om eller tänker på i det undermedvetna?



kunde inte sluta gråta för någon dag sedan. såg på so you think you can dans. när de dansade den canser dansen. tänkte på farmor. och idag fick jag veta att det nog är sämre med henne. får ringa henne imån och se hur allt är. är så rädd nu så det är hemskt.


skärpning nu emelie ta tummen ur röven och gör någonting åt saken istället för att dagdrömma om saker.
allt kommer gå sin väg om du väl låter dig själv göra de saker du borde göra.  men varför är det så svårt att låta dig själv göra dem? eller släppa de bästa tillfällena du har? förstår mig inte på mig själv längre, eller någon annan. pallar inte vara social , lättare att bara sitta och lyssna. så var jag i fredas fick jag höra. jag tänkte inte på att folk märker av ibland att jag itne pratar. för det är en av de saker som alla tycker jag är bra på. EMELIE bra på att prata spec i tel. länge sedan nu ju. eller inte.

HAR BÖRJAT MÅLA PÅ FAMILJE PORTRÄTTET.
älskar att måla och har böjat igen. även om det ät svårt att rita ansikten så ska jag fan lära mig igen. för jag kan om jag vill. är lite ringrostig bara. inte så konstigt sist jag målade porträtt var till mikaela när hon fyllde 17. i början av tvåan och nu är det 3an.
AJA godnattt ni härliga som läser min lilla blogg

åhh.

sjukt iriterande. nu när min ipod äntligen funkar, efter tusentas år. så kom inga låtar in så klart. Jag hittade alla bilder på oss. jag har inte andvänt min iopd sen dess. för den har inte funkat. men endå. massa bilder som inte jag hade lust att kolla på. kändes rätt konstigt att ha dem där. vet inte vad jag ska säga. ska ta bort dem sedan. hade varit pinsamt om någon såg dem och frågar varför han va med där. hmm. jah minnen det altså.

..

när jag väl tror att det börjar gå vägen , ne då blir det inget med det iaf. surt.
only in my dreams. only in my dreams?  eller vad sägs?
ibland är det bara så mycket bättre om man inte var i en drömvärld.



ojoj

vi börjar lördagen.  började med massa jag inte minns. jo för nu kom jag på det. vaknade hemma hos emelie där vi gjorde frukost som bestod av frukt. sedan gick vi in till stan. stötte på martin. sedan även mattias. emelie och jag gick lite på stan sedan skildes vi åt och jag stack hem. kvällen stack jag till Harald. Algot bjöd med mig snisigt. snisigt.

söndagen jobbade jag.

måndagen: fikelika med Lena och jessica.
stack hem till gustav på kvällen. lite sur för jag inte fick mina pannkakor.

tisdagen : film med oskar hannes och klara.

onsdag : jobb
 
så lite sammanfattat om mitt liv.:P

TORSDAG

nu ska jag börja uppdatera igen. haha måste bara mublera klart rummet.
 
städat massor massor. lagade mat duktigt emelie. sedan cyklade klara hit och det blev massvis med snack om bal killar m.m härligt länge sedan en liten tjejkväll var. haha men nu blev den av. 

idag är ingen vanlig dag för det är Mikaelas födelsedag


IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG UTAN DET ÄR MIKAELAS FÖDELSEDAG.
HAde tyvärr ingen bild på bara dig. så bjuder på denna. hihi förlåt men du är så söt.
togs när vi var på rotundran för två veckor sedan om inte mer. Äntligen är hon iaf tillbax från Grekland.

GRATTIS GRATTIS GRATTIS på 18 års dagen. <3

Mirandas avskeds fest.

Dagen började med att vi skulle till stranden. Sabina tog min buss och det var underbart tyckte jag. Jag missade nästan bussen för jag inte hitta alla grejer. när jag sprang märkte jag att jag inte kunde ha den bikinin om jag skulle spela vollyboll, så jag är happy för att jag tog med en extra. Träffade Emil , Tomas .Hampus sedan kom Anton med,
stötte även på Folk från klassen och så. mys pys. Fan va vi hade kul med vollybollen och så. en sak till, så sjukt snygga killar som fanns där i tylöbäck. Jag dör. hahah. värsta tränings passet när vi spelade vollyboll. har nog inte haft så mycket sand överallt på länge. Får skylla mig själv att jag slängde mig så ofta och rullade runt i den varma sanden.
Sedan när vi skulle hem fick vi skjuss till stan av emil. Sedan fick jag veta en hemlis.´Sabina följde med till stan, sedan stack jag hem duschade. det var det ända jag hann sedan masa mig iväg på cyklen hem till jessica. som oxå skulle till Miranda.


NU sticker Miranda panda till USA, för att plugga där. SNYFT verkligern. kommer sakna henne sjukt mycket,
Hon bjöd på mat. efterätt och mys pys, även om jag inte kände folket så bra så var det jätte trevligt. SEDAN hoppas jag att hon gillade presenten. visste nämligne inte vad jag skulle köpa. så hon fick ett roligt .. och sedan en värme sak för händerna. För hon är alltid kall om händerna brukar hon säga. hhaha.
blev inte ricktigt någon tår men det blev lite ledsamt när man skulle dra för jag har knappt sett henne i sommar.

så MIRANDA ska ha ett sjukt bra år i USA hoppas jag. <3


båten


båten



Hampus, jonathan and Sandra=)  
de andra va ute och vandrade sedan kom folk och gick

båten =)



vi hade rätt kul på båten som vi kom in på. =) trevligt trevligt. litte upp och ner på båten för, ibland blev vi lite lama sen kom vi igång igen. fick lite underhållning  av Hampus och Louis när de sjöng och spelade gitarr. m.m. hade en jätte bra kväll iaf.

lördagens färd

fortsättningen på löragen. mötte sabina och stötte på lite folk på färden till marinfestivalen. väldigt kul att träffa henne igen, nu när hon är hemma från Sundsvall

m.m

natten



emelie and emelie. gik hem till henne på lördags natten. kl 1 någon gång , film popcorn med mera. du är bäst:D
sov hos henne.

fundering nu på kvällen.
varför är det så svårt att läsa av och veta vad personen vill?
tänker för mycket känner jag. men nu ska jag sova så godnatt.

Firade Hanna



adam är så snäll att han hjälper sin syster att blåsa ut ljusen.

adam=)


visar sina ny inköpta leksaker + gosedjur
han är även galen i dinosarier.=)

lördagens färd

dagen började med att emelie slappade. fixade sig och skulle cykla hem till faster och dem för min lilla  kusin Hanna fyller 2 år. när jag väl var klar väntade jag och Jenny på att pappa skulle komma hem från att fixa cyklen. tummen upp för det. men det tog längre tid som vanligt för han glömde hälften. när vi väl skulle åka så försökte de klura ut hur vi skulle lägga det stora paketet någonstans så det inte skulle ramla av cyklen. haha ni skulle sett. fick mig ett gott skratt , för pappa skulle ha den i famnen och han såg sjukt rolig ut när han skulle cykla samtidigt.  lite smått iriterade för han inte ville stanna cyklen. vi kom dit. en lite tjurig Hanna hade vaknat. så jag gick in till adam där jag fick en kram som vanligt. så ville han inte heller gå ut för han va tjurig för nått. så fick honom att gå ut med mig och kolla på Hannas presenter. lite små tjuriga va de allt men sen blev bådå två på bättre humör. stutsade stutsmatta med Hanna och jag fick inte sluta hoppa för henne. + hon härmade mig och sånt jätte kul. sedan kom Adam och hoppade. Jag gjorde så de fick jenny att hoppa. Väldigt roligt.  btw Farmor såg bättre ut nu och farfar va väldigt glad. alla andra skulle komma på söndagen när Hanna egentligen fyller år. men vi kunde itne då. så det fixade dem.

fick skynda mig hem för jag skulle med bussen som gick om 30 min, medans pappa och Jenny skulle handla mat. blev inte att jag åt hemma ute med lite folk på marinfestivalen. mer om de snar=)

hanna 2år=)


hihi gud jag fick inte sluta hoppa för henne. vi hade jätte kul och hon härmade mig. m.m

=)



min outfitt för dagen and the night blev thigts and min nya favvo tröja ..

morgondagens schema.

imorgon blir det stan med sabina, träffa emelie , nikki sen får vi se hur själva dagen blir. och kvällen. haha
ska fira min lilla kusin Hanna också som fyller 2 år. innan det tänkte jag sticka in till stan och kanske kolla på när peter spelar live på skivlagret. men det är 12 så vet ej om jag pallar.


schemat



så här ser mitt schema ut för hösten. än så länge iaf. får se om de ändras lite eller om det kommer se ut så här?  ska lägga in mina matte a och matte b timmar med. även yvonne besök. så vi får se hur det blir.

kväll / tanke som slog mig precis



så här såg jag ut för kvällen.
jag känner mig snygg i oversise så det fick bli det, inte varmt ute nu precis,
men du kan fan säga va du vill om att jag andvänder killkläder ibland eller mer oversis.
både komplimang + förnedrad på samma gång. kan jag hjälpa att jag inte vill gå runt i kort kort hela jävla tiden?
inte min stil.jag älskar att blanda mellan gammalt . baggy och ricktigt fint. det skiftar. klart jag går i shorts och kläning. fest kläder som vardag kan oxå gå men jag gör de inte hela tiden bara, någon gång men va fan. jag klär mig som jag känner mig, eller som jag trivs i. det har jag gjort rätt länge nu och jag kommer fortsätta med det. så är jag så lev med det.

kvällen



kom hem från jobbet. oscar kom och hämtade mig och vi stack en runda på marinfestivalen. helt okej. sedan bilturade vi lite m.m träffade massvis med folk men folket började dra sig hemmåt när vi kom. vi körde dit vid 12 men endå.

RSS 2.0